Aineet:
- 300g suklaata (esim. taloussuklaa, mutta muut suklaat käyvät myös. Käytin itse 200g taloussuklaata ja 100g normaalia maitosuklaata.)
- 50g voita
- suolapähkinöitä, vaahtokarkkeja
- Sulata suklaa ja voi kattilassa miedolla lämmöllä. Anna suklaan jäähtyä vähän aikaa, mutta ei niin kauan, että se menee sellaiseksi kovaksi möhnäksi. Saksi sillä aikaa vaahtokarkit pienemmiksi paloiksi. Lisää jäähtyneeseen suklaaseen haluamasi määrä vaahtokarkkeja ja suolapähkinöitä. Kaada leivinpaperoidulle vuoalle ja levitä seos siihen. Ripottele pinnalle vielä suolapähkinöitä vaahtokarkkeja. Laita vuoka pakastimeen 20 minuutiksi tai jääkaappiin tunniksi. Sitten paloittele se pieniksi paloiksi.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti