keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

Jauheliha-kasvisvuoka



Tarvitset:
- 200g jauhelihaa
- 1 dl suppilovahveroita (pakaste)
- 1 pilkkottu sipuli
- 2 kesäkurpitsaa
- 3 puristettua valkosipulinkynttä
- 3 tomaattia
- 1 dl kermaa
- 200g smetanaa
- Kasvisliemikuutio
- Rouhittua mustapippuria
- Juustoraastetta

- Laita uuni lämpenemään 200C. Pilko kesäkurpitsat suikaleiksi ja laita uunivuoalle. Paista suppilovahveroita ja sipulia pannulla, kunnes suppilovahverot ovat sulaneet. Lisää sen jälkeen joukkoon jauheliha ja paista kypsäksi. Lisää kasvisliemikuutio, mustapippuri ja valkosipuli joukkoon. Laita kesäkurpitsat uuniin vähäksi aikaa, jotta pieni määrä nestettä haihtuisi. Pilko tomaatit paloiksi. Ota kesäkurpitsat uunista. Kaada jauhelihaseos kesäkurpitsoiden päälle ja laita tomaatit jauhelihaseoksen päälle. Kaada smetanakermaseos vuokaan ja levitä pinnalle juusoraastetta. Kypsennä uunissa n. 30-40 minuuttia kunnes juustoraaste on mukavasti ruskistunut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti